Bedrijven

Infinity Repair B.V.

Infinity Repair is een KOMO en FSC® gecertificeerd totaalconcept voor het repareren van houten kozijnen met een geprefabriceerd deelelement. Infinity Repair levert hoog kwalitatieve deelvervanging van houten kozijnen. In het deelelement zit een NFC chip die uitgelezen kan worden zodat alle reparaties digitaal kunnen worden bijgehouden. 

Meer informatie? Kijk op www.infinityrepair.eu

Meerbouw Rotterdam B.V.

Aannemer en verbinder. Meerbouw heeft zich ingezet om de verschillende partijen met elkaar te verbinden om de Woonstad Challenge te winnen. Meerbouw Rotterdam richt zich niet alleen op realiseren maar ook op engineering, uitvoeren en exploiteren met garantie op energieverbruik. Meerbouw is winnar van de Gouden Kikker: (www.meerbouwrotterdam.nl/de-leister-igge-is-winnaar-van-de-gouden-kikker-2019)

Meer informatie? Kijk op www.meerbouwrotterdam.nl

Modum Group

Modum Group biedt een totaaloplossing die een bijdrage levert aan de optimalisatie van alle beheer en onderhoud behorende processen, zodat een verhoging van efficiency en kosteneffectiviteit worden bereikt. Door gebruik te maken van state of the art internettechnologie, zijn de diensten en experts van Modum Group altijd en overal via pc, tablet en smartphone benaderbaar. Uiteraard staat bij alle oplossingen die Modum Group biedt, veiligheid voorop. Meer informatie? Kijk op: www.modumgroup.nl

Nilan Netherlands

Nilan ontwikkelt en produceert sinds haar oprichting in 1974 hoogwaardige en energiezuinige ventilatiesystemen, ventilatie warmtepompen en warmtepomp boiler oplossingen met als kenmerk comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie? Kijk op www.nilannetherlands.nl

Biersteker B.V.

Biersteker Bouw, Dak en Geveltechniek is koploper op het gebied van duurzaam bouwen en renoveren. Met hun blik op de toekomst maken zij duurzaamheid praktisch.

Meer informatie? Kijk op www.biersteker.nl

Bokhorst Installatietechniek B.V.

Bokhorst heeft internationaal een analyse gedaan om de beste technieken in te zetten voor het ontwikkelen van een warmtepomp die zo compact is dat deze ook in een sociale huurwoning geplaatst kan worden. Het plaatsen van een warmtepomp werkt het beste in combinatie met een goede isolatie, dus samenwerken met andere partijen ligt voor de hand. Meer informatie: Kijk op www.bokhorst.com

Vermeulen Groep B.V.

Multidisciplinair infrabedrijf dat momenteel de transitie maakt naar een asset-datagedreven organisatie. Verder zetten zij al innovaties in rondom verharding (lignine in asfalt), insectenbeleid om bermen duurzaam te beheren, en er zijn innovatieve (half-) fabricaten ontstaan door organische reststromen als bermgras om te zetten in wegmeubilair, Bio composiet, papier, Biochar en waterstof.

Meer informatie? Kijk op www.vermeulengroep.com

Datast B.V.

Datast B.V. ondersteunt bij het inzichtelijker maken van de relatie tussen prestaties, kosten en risico's door het risico gestuurd assetmanagement verder vorm te geven. Datast past technologie toe om de prestaties, besluitvorming en klantervaringen snel te verbeteren. In asset omgevingen stellen zij de opdrachtgever (asseteigenaar) in staat in zijn kernproces optimaal de juiste keuze te maken.
Meer informatie? Kijk op www.datast.nl

nC Climate Coatings 

nC Climate Coatings is een gezonde virus dodende coating die zorgt voor een continue afbraak van ongezonde luchtdeeltjes. Het zelfreinigende oppervlak wordt geactiveerd door uv-licht en zichtbaar licht. nC Climate Coatings beperkt gezondheidsrisico’s, verbetert de luchtkwaliteit en neutraliseert geurtjes. De coating is duurzaam en veilig voor mens en dier. Meer informatie? Kijk op www.ncclimatecoatings.nl

Fihuma Groep

De Fihuma Groep onderkent het belang van maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Er wordt gedacht aan het bevorderen van een beter milieu onder andere door het recyclen van dakgrind en bitumen dakbedekking.
Meer informatie? Kijk op www.fihuma.nl

Building Changes Support B.V.

Building Changes bouwt aan verandering door organisaties en MKB-bedrijven in de bouw - en infrasector te ondersteunen in hun transitieprocessen. Ze bieden een ander perspectief op maatschappelijke veranderingen zodat kansen optimaal benut kunnen worden. Door resultaatgericht samen te werken, weet Building Changes mensen in beweging te krijgen- van beleid tot uitvoering.

Meer informatie? Kijk op www.buildingchanges.nl

Claasen Coatings

Claasen Coatings is uw partner in professionele bouwverven, gereedschappen en aanverwante producten. Meer informatie? Kijk op www.claasencoatings.nl

Kozijn Herstel Plan

Een sterk label voor het herstellen van kozijnen. Unieke samenwerking tussen Infinity Repair, Jansen Glas en De Deurenspecialist.

Meer informatie? Kijk op www.infinityrepair.euwww.jansenglas.nl / www.deurenspecialist.nl

Building Wrap Folie Techniek B.V.

Building Wrap heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het upgraden van gebouwen met folie. Building Wrap biedt de hoogste kwaliteit, denkt met u mee en levert maatwerk. Building Wrap is 3M en SI'BON gecertificeerd en levert de service en garantie die daar bij hoort. Meer informatie? Kijk op www.buildingwrap.nl